Klubmesterskab

KLUBTURNERINGEN 2020

Klubturneringen, der i år blev afviklet mellem fredag d. 4. september og lørdag d. 12. september, startede vanen tro med regnfuldt vejr, men der blev spillet alle planlagte dage, dog blev nogle kampe spillet på hverdagsaftener, ligesom hallen blev brugt en del. På finaledagen blev der spillet de fleste finaler, og der blev serveret grillmad og champagne om eftermiddagen. På grund af corona blev festen dog droppet, men der bliver taget revanche næste år. Der var som vanligt en god aktivitet på anlægget i klubturneringsugen, og der var også en del tilskuere, der var med til at skabe en god stemning

Antallet af deltagere i klubturneringen var med 34 deltagere 2 færre end foregående år, men der var en del nye med. De fleste deltagere stillede op i min. to rækker

Kristian Dahl vandt 3 titler, mens Lotte Bodilsen, Asta Zacho og Erik Nørgaard hver vandt 2. Godt gået af dem.

Der var mange spænende finaler, som det kan ses af nedenstående cifre. Især i damefinalen blev der kæmpet hårdt af begge spillere i en kamp, der ikke fortjente en taber. 

Nedenfor følger oversigten over klubmestrene, nævnt først, og deres finalemodstandere:

 • Herresingle A: Kristian Dahl - Klaus Bagger 6-0, 6-0
 • Herresingle B: Jim Matzen - Jens Peter Nielsen 0-6, 6-2, 6-2
 • Herresingle Veteran: Uffe Larsen - Martin Kappel Knudsen 6-2, 6-4
 • Herresingle Superveteran: Erik Nørgaard - Jens Jørgen Hygum 2-6, 6-2 10-4
 • Damesingle A: Lotte Bodilsen - Malene Hølmkær 4-6, 7-5, 10-8
 • Juniorsingle: Bastian Bagger- Christian Høst Hansen 6-4, 6-4
 • Herredouble A: Kristian Dahl/René Kristensen - Martin Kappel Knudsen/Thomas Christensen 6-0, 7-5
 • Herredouble Veteran: Thomas Christensen/Martin Kappel Knudsen - Klaus Bagger/Uffe Larsen 1-6, 7-5, 10-7
 • Herredouble Superveteran: Erik Nørgaard/Ole Krabbe - Søren Guldager/Jens Jørgen Hygum 6-0, 7-5
 • Damedouble A: Lotte Bodilsen/Malene Hølmkær - Louise Laustsen/Patricia Svarre Larsen 6-1, 6-0
 • Damedouble B: 1) Asta Zacho/Amalie Thoftgaard 2) Mette Raimondi/Anette Thorning efter puljespil
 • Mixdouble A: 1) Kristian Dahl/Patricia Svarre Larsen 2) Andreas Kastbjerg/Louise Laustsen efter puljespil
 • Mixdouble B: 1) Henrik Zacho/Asta Zacho 2) Ole Krabbe/Susanne Krabbe efter puljespil

Se til højre fotos af klubmestre og finalister i de mange rækker. Præmierne var til de voksne 2 rør bolde til vinderne og 1 rør til taberne. Juniorerne fik et flot trofæ til 1. og 2. pladsen.

Tildeling af VLTF’s VANDREPOKALER for 2020

I forbindelse med klubfesten blev VLTF’s ærefulde pokaler uddelt. Meget fortjent gik de i år til følgende:

Juniorpokalen

Bastian Bagger blev i år tildelt juniorpokalen. Bastian udviser altid stor træningsflid og er meget pligtopfyldende i sin træning. Han har i år gået meget frem, og blev også klubmester i juniorrækken. Stort tillykke til Bastian.

Årets spiller

Thomas Christensen fik meget fortjent titlen som årets spiller. Thomas har, siden han startede i klubben, ydet en stor indsats på klubbens hold, han har altid en positiv attitude, og han er altid villig til at hjælpe nye spillere i gang. Stort tillykke til Thomas.

Pokalen For god indsats

Henrik Zacho skulle selvfølgelig have pokalen for god indsats. Udover at have været formand i 3 år, har Henrik været primus motor i bestræbelserne på at få hal 2. Derudover deltager Henrik meget i klubbens liv og er en sikker deltager på 3. holdet. Stort tillykke til Henrik.

KLUBTURNERINGEN 2019

Klubturneringen blev i år afviklet mellem lørdag d. 7. september og lørdag d. 14. september. Turneringen var i år præget af en del regn og blandt andet blev den første dag helt aflyst, da det stod ned i stænger fra morgenstunden. Så der blev taget en del dage/aftener i brug ugen efter, ligesom hallen blev brugt en del. På finaledagen blev der spillet de fleste finaler, inden dagen afsluttedes i klubhuset med en hyggelig og livlig fest om aftenen. Der var som vanligt en god aktivitet på anlægget i klubturneringsugen, og der var også en del tilskuere, der var med til at skabe en god stemning

Antallet af deltagere i klubturneringen var med 36 medlemmer 2 flere end foregående år, og der var en del nye spillere med. De fleste deltagere stillede op i min. to rækker.

To spillere præsterede at vinde 3 titler: Louise Malling Laustsen og Kristian Dahl Andersen, godt gået af dem.

De to mest drabelige opgør fandt sted i Herresingle A og Herredouble Veteran, som det fremgår af sætcifrene nedenfor. I en historisk lang kamp på over 3½ time i HS A finalen blev Kristian Dahl klubmester med en sejr langt ude i det fulde tredje sæt over sin mangeårige medspiller på 1. holdet og tidligere mangfoldige klubmester, David Langberg. Herredouble Veteran finalen med deltagelse af de fire spillere på klubbens 2. hold blev også først afgjort i afgørende sæt, her i en matchtiebreak. Derudover måtte favoritten Louise Laustsen kæmpe hårdt mod Patricia Svarre for at beholde sin titel fra sidste år i damesingle A.

 Nedenfor følger oversigten over klubmestrene, nævnt først, og deres finalemodstandere:

 • Damesingle A: Louise Malling Laustsen – Patricia Svarre Larsen 6-7, 6-0, 10-1
 • Damesingle B: Anette Bjerring - Pia Lund 6-0 6-1
 • Herresingle A: Kristian Dahl - David Langberg 7-5, 1-6, 7-6
 • Herresingle B: Henrik Zacho - Claes Sterregaard 6-4, 6-2
 • Herresingle Veteran: Thomas Christensen – Uffe Larsen 7-6 6-4
 • Herresingle Superveteran: Christian Nissen – Erik Nørgaard 6-0 7-5
 • Damedouble: Louise Malling Lausten - Patricia Svarre Larsen-Trine Høst Hansen/Anette Bjerring 6-1 6-2
 • Herredouble A: Kristian Dahl/Lucas Halgaard – Klaus Bagger/David Langberg 6-2 6-3
 • Herredouble B: Henrik Zacho/Claes Sterregaard – Christian Nissen/Jens Jørgen Hygum 6-2 6-3
 • Herredouble Veteran: Thomas Christensen/Martin K. Knudsen – Klaus Bagger/Uffe Larsen 6-2, 5-7, 10-8
 • Mixeddouble A: Louise M. Laustsen/Kristian Dahl – Patricia S. Larsen/Klaus Bagger 6-1 6-4
 • Mixeddouble B: Gruppespil : 1) Steen Kristensen/Pia Lund 2) Trine Høst Hansen/Lasse Svensson
 • Junior single: Asta Zacho - Fraya Schou 6-3 6-4

Se til højre fotos af klubmestre og finalister i de mange rækker. Præmierne var til de voksne 2 rør bolde til vinderne og 1 rør til taberne. Juniorerne fik et flot trofæ til 1. og 2. pladsen.

 

Tildeling af VLTF’s VANDREPOKALER for 2019

I forbindelse med klubfesten blev VLTF’s ærefulde pokaler uddelt. Meget fortjent gik de i år til følgende:

Juniorpokalen

Emil Schmidt blev i år tildelt juniorpokalen. Emil er meget dedikeret og pligtopfyldende i sin træning og har i år gået meget frem. Tillykke til Emil.

Årets spiller

René Kristensen fik meget fortjent titlen som årets spiller. Han styrer med kyndig hånd 3. holdet og er nærmest ubesejret, typisk som 1. single. Han kæmper altid forbindeligt og pressede blandt andet klubmester Kristian Dahl hårdt i første runde i klubmesterskabet. Han er desuden ofte klar til at hjælpe på andre hold og er en de spillere, der spiller mest på anlægget. Tillykke til René.

Pokalen For god indsats

Der kunne kun være én vinder af pokalen i år. Anette Thorning Frederiksen har i flere år været ”skyggeformand” i VLTF, og hun har taget et enormt ansvar i at få tingene til at spille i VLTF. Det er Anette, som tager imod nye spillere, svarer på mails, tager initiativ til nye indsatser for at beholde og skaffe nye spillere osv., og hun gør med stor dygtighed og dedikation. Tillykke til Anette.

KLUBTURNERINGEN 2018

I en sæson med mange ugers flot, tørt og varmt sommervejr var det næsten at forvente, at den årlige klubturnering blev ramt af regn, der medførte en del udsættelser af kampe i de indledende runder om lørdagen den 8. september. Da vi fik pænt vejr på anden dagen søndag den 9. september, lykkedes det dog at få indhentet en række af de udsatte kampe, og i den efterfølgende uge blev der afviklet de sidste semifinaler på hverdags aftener. På finaledagen lørdag den 15. september blev der spillet et dusin finaler, inden dagen afsluttedes i klubhuset med en hyggelig og livlig fest om aftenen. 

Antallet af deltagere i klubturneringen var med 34 medlemmer 2 hhv. 3 flere end de to foregående år, og der var en del nye spillere med. De fleste deltagere stillede op i min. to rækker. Bemærkelsesværdigt var det, at der i de mange rækker kun var to tilfælde, i Herredouble A og i Damesingle B, at de samme spillere genvandt mesterskabet fra sidste år, mens titlerne i alle andre rækker skiftede hænder til enten helt nye deltagere eller til tidligere års vindere. 

Fire spillere præsterede at vinde 2 titler: Louise Malling Laustsen, Lukas E. Nielsen, Kristian Dahl og René Kristensen.

De tre mest drabelige opgør fandt sted i Herresingle A, Herresingle Veteran og Herredouble B, som det fremgår af sætcifrene nedenfor. I en velspillet HS A finale blev Lukas E. Nielsen klubmester for fjerde gang på syv år med en sejr langt ude i det fulde tredje sæt over sin mangeårige makker Kristian Dahl. Herredouble B finalen med deltagelse af tre bestyrelsesmedlemmer blev også langstrakt i tre fulde sæt. Særdeles spændende var desuden Herresingle Veteran, hvor alle tre sæt, det sidste en matchtiebreak, var meget tætte, med Klaus Bagger som vinder.

En stor tak til Trine Høst Hansen og Klaus Bagger for at have tilrettelagt klubturneringen. 

Nedenfor følger oversigten over klubmestrene, nævnt først, og deres finalemodstandere:

 • Damesingle A:  Louise Malling Laustsen – Patricia Svarre Larsen  6-3, 6-3
 • Damesingle B:  Trine Høst Hansen – Iris Cronin  6-4, 7-5
 • Herresingle A:  Lukas E. Nielsen – Kristian Dahl  2-6, 6-2, 7-5
 • Herresingle B:  René Kristensen – Henrik Zacho  6-3, 6-0
 • Herresingle C:  Tom Sand-Kristensen – Thomas S. Nielsen  6-2, 6-2
 • Herresingle Veteran:  Klaus Bagger – Uffe Larsen  7-5, 6-7 (4), 10-8
 • Herresingle Superveteran:  Christian Nissen – Erik Nørgaard  6-2, 6-4
 • Herredouble A:  Kristian Dahl/Lukas E. Nielsen – Klaus Bagger/Uffe Larsen  6-3, 6-4
 • Herredouble B:  Henrik Zacho/Erik Nørgaard – René Kristensen/Flemming Pedersen 6-3, 4-6, 6-3
 • Herredouble Veteran:  Thomas Christensen/Martin K. Knudsen – Klaus Bagger/Uffe Larsen 6-3 rtd.
 • Mixeddouble A:  Louise M. Laustsen/Kristian Dahl – Patricia S. Larsen/Klaus Bagger  7-5, 6-4
 • Mixeddouble B:  Iris Cronin/René Kristensen – Trine Høst Hansen/Flemming Pedersen 6-1, 6-2
 • Junior single:  (Puljespil)  1.  Asta Zacho   2.  Albert Bristow

Fem juniorspillere dystede i et puljespil, hvor hver af dem spillede fire kampe mod de andre, og en del kampe blev meget tætte og først afgjort i matchtiebreak.Asta og Albert vandt hver 3 ud af 4 kampe, og Asta vandt deres indbyrdes kamp med 6-4, 7-5.

Se til højre fotos af klubmestre og finalister i de mange rækker. Finalisterne står med et rør Head bolde, som var 2. præmien, mens klubmestrene har en T-shirt, som efterfølgende fremstilles i den passende størrelse med påtryk "ÅRETS KLUBMESTER 2018". 

 

Tildeling af VLTF’s VANDREPOKALER for 2018

I forbindelse med klubfesten blev VLTF’s ærefulde pokaler uddelt. Meget fortjent gik de i år til følgende: 

Juniorpokalen

Patricia Svarre Larsen, der efter at have dyrket tennis i blot et par år spiller på klubbens dygtige U16 pigehold og også på senior dameholdet. Altid positiv på og uden for banerne sætter hun et godt eksempel for andre, med en enorm træningsflid, der resulterer i store fremskridt i spillet.

Årets spiller

Louise Malling Laustsen, der sammen med Patricia udgør U16 pigeholdet og senior dameholdet. Hun deltager i mange turneringer og har vundet mange kampe. Louise er også meget positiv over for alle, møder folk i godt humør, og har påtaget sig en hovedrolle som træner i klubben. Hun træner mange nybegyndere, børn og andre juniorer, og er desuden med succes gået foran som træner for voksne motionister.

Pokalen For god indsats

Flemming Pedersen, der har sit positive væsen fælles med de to piger. Over for medlemmerne, især de nye, der kommer ind i klubben, er han meget imødekommende og hjælper dem ind til de trænings muligheder der er. Ikke mindst har Flemming gjort en stor indsats med at etablere og drive Makkerbørsen.

KLUBTURNERINGEN 2017

I en sæson med meget regnvejr var vi heldige med at få rigtig flot vejr til klubmesterskaberne, der blev afviklet med de indledende runder lørdag den 2. og søndag den 3. september, efterfulgt af finalerne lørdag den 16. september, hvor dagen blev afsluttet med en livlig klubfest om aftenen. Der var en fin stemning undervejs i de mange kampe, og der blev grillet to af dagene. 31 medlemmer deltog i mesterskaberne, og de fleste stillede op i min. to rækker. Ikke mindst på finaledagen var der en hel del tilskuere.

Fire spillere præsterede at vinde 2 titler: Caroline Chröis, Trine Høst Hansen, Uffe Larsen og Kristian Dahl.

Der var både nye vindere af klubmesterskaber og gengangere i forhold til sidste år. Således vandt 15-årige Caroline Chröis for andet år Damesingle A, og David Langberg, der har været klubmester i Herresingle A fire år i træk i 2008-2011, præsterede at vinde titlen igen, efter at Lukas E. Nielsen og Kristian Dahl havde været klubmestre på skift i de sidste fem år, men han slog dem begge i år. - Det mest drabelige opgør fandt sted i Herredouble B, hvor fire bestyrelsesmedlemmer udkæmpede en hård fight i tre langstrakte sæt, som det ses nedenfor.

En stor tak til Klaus Bagger for endnu en gang at have organiseret klubturneringen.

Nedenunder er der en oversigt over klubmestrene og deres finalemodstandere:

 • Damesingle A: Caroline Chröis  Cathrine Chröis 6-1, 6-4
 • Damesingle B: Trine Høst Hansen  Angelica Madsen 6-0, 6-3
 • Herresingle A: Lukas E. Nielsen -David Langberg 6-3, 2-6, 3-6
 • Herresingle B: Jacob Gade  René Kristensen 7-6, 6-3
 • Herresingle C: Poul Dahl  Lasse Winther Thorsen 7-6, 6-0
 • Herresingle Veteran: Klaus Bagger - Uffe Larsen 4-6, 6-7
 • Pigesingle: Fie W. Thorsen - Patricia Svarre Larsen 1-6, 0-6
 • Drengesingle: Noah Langberg - Mads Svensson 4-6, 2-6
 • Herredouble A: Kristian Dahl/Lukas E. Nielsen  David Langberg/Klaus Bagger 6-3, 5-7, 10-5
 • Herredouble B: René Kristensen/Flemming Pedersen - Martin Chröis/Henrik Zacho 6-7, 7-6, 4-6
 • Herredouble Veteran: Klaus Bagger/Tom Andersen - Chr. Nissen/Uffe Larsen 5-7, 2-6
 • Mixeddouble A: Caroline Chröis/Kr. Dahl  Anne Lyngberg/René Kristensen 6-4, 6-3
 • Mixeddouble B: Trine Høst Hansen/Flemming Pedersen  Angelica Madsen/Lasse Svensson 6-0, 6-2

Tildeling af VLTF’s VANDREPOKALER for 2017

Ved årest klubfest blev der vanen tro, overrakt tre vandrepokaler. 

Årets spiller: Ole V. Nielsen, Juniorpokalen: Louise Malling Laustsen, For god indsats: Klaus Bagger 

 

KLUBTURNERINGEN 2016

Så fik vi afviklet klubmesterskaberne, og vi var velsignet af flot vejr og flot tennis. Der var super god stemning og grillmestrene sørgede for lidt til maven både søndag i de indledende runder og på finaledagen d. 17. september. 32 medlemmer deltog i år og de fleste stillede op i min 2 rækker. Der var også mange tilskuere til at se de spændende kampe.

Nedenunder er der en oversigt over klubmestrene og deres finalemodstander. Klubmestrene er nævnt først:

 • Damesingle A: Caroline Chröis- Cathrine Chröis 6-4, 6-3
 • Herresingle A: Lukas E. Nielsen -  Kristian Dahl 3-6, 6-3, 6-2
 • Herresingle B: Casper Stougaard - Akos Szabo 5/7, 6-3, 7-6 (11-9)
 • Herresingle Veteran:  Klaus Bagger- Uffe Larsen 7-5, 6-2
 • Herresingle Superveteran: Jens Jørgen Hygum – Gunnar Rasmussen 6-0, 6-0
 • U14 single: Caroline Chröis - Stefan Sundgaard  6-0, 6-1
 • Damedouble: Anne Lyngberg/Gitte Stisen - Caroline Chröis/Cathrine Chröis 6-1, 7-5
 • Herredouble A: Kristian Dahl/Lukas E. Nielsen - Klaus Bagger/David Langberg 6-2, 6-3
 • Herredouble B: Casper Stougaard/Jacob Gade – Peter Mikkelsen/Poul B. Christensen 6-1, 6-4
 • Herredouble Veteran: Klaus Bagger/Tom Andersen – Uffe Larsen/Kim Hansen 6-4, 6-7 (2-7), 6-4
 • Mixeddouble A: Caroline Chröis/Kristian Dahl- Cathrine Chröis/Lukas E. Nielsen 6-1, 6-4 
 • Mixeddouble B: Anne Lyngberg/René Kristensen - Lene Lund/Søren Guldager 6-3, 6-3

 

KLUBTURNERINGEN 2015 

Ligesom året før blev klubmesterskaberne i 2015 afviklet sådan, at de indledende kampe og semifinalerne blev spillet samlet i en weekend - lørdag den 5. september og søndag den 6. september - og finalerne blev afviklet lørdag den 12. september, hvor vi samtidig havde klubfest om aftenen. Enkelte finaler i doubler blev dog afviklet på hverdagsaftener inden den store finaledag, og som følge af regnvejr om eftermiddagen den 12. september måtte herredouble A finalen udsættes.

I alt var der 35 deltagere i klubturneringen, og hovedparten stillede op i to rækker. - Der var godt med liv på anlægget, da der blev spillet på op til 6 baner samtidigt.

Her følger en oversigt over finalerne, med klubmestrene nævnt først:

 • Damesingle A: Cathrine Chröis - Anne Lyngberg  6-2, 6-4
 • Herresingle A: Kristian Dahl - Lukas E. Nielsen  4-6, 6-3, 6-4
 • Herresingle B: Ole V. Nielsen - René Kristensen  6-3, 6-2
 • Herresingle Veteran: Uffe Larsen - Tom Andersen  6-2, 6-0
 • Herresingle Superveteran: Chr. Nissen - Jens Jørgen Hygum 3-6, 6-4, 10-7
 • U14 single: Caroline Chröis - Stefan Sundgaard  6-2, 6-1
 • Damedouble: Anne Lyngberg/Gitte Stisen - Anna Lauridsen/Signe Giandrup 6-4, 6-3
 • Herredouble A: Klaus Bagger/David Langberg - Kristian Dahl/Lukas E. Nielsen  6-3, 6-1
 • Herredouble B: Peter Mikkelsen/Poul B. Christensen - Casper Stougaard/Martin Chröis 6-3, 6-1
 • Herredouble Superveteran: Jens Jørgen Hygum/Chr. Nissen - Ole Krabbe/Erik Nørgaard 6-1, 6-7, 10-4
 • Mixeddouble A: Cathrine Chröis/Lukas E. Nielsen - Dorte Sørensen/David Langberg  w.o.
 • Mixeddouble B: Signe Giandrup/Chr. Nissen - Anne Lyngberg/René Kristensen 6-0, 4-6, 10-6

 

KLUBTURNERINGEN 2014

Mens vi i de 4 foregående år havde afviklet klubturneringen over 3 sammenhængende dage i en lang weekend, blev dette ændret i 2014 til, at de indledende kampe blev spillet lørdag den 6. september, semifinalerne søndag den 7. september, og finalerne blev samlet afviklet lørdag den 13. september, hvor vi samtidig havde klubfest om aftenen. Alle tre dage var vi begunstiget af meget flot solskinsvejr, det var varmt og næsten vindstille. I alt var der 45 deltagere i klubturneringen, så der blev spillet på 6 baner samtidigt. Da det med den koncentrerede turneringsform er svært at deltage i mere end to rækker, blev mixeddouble klubturneringen igen afviklet særskilt på hverdagsaftener.

Her følger en oversigt over finalerne, med klubmestrene nævnt først:

 • Damesingle A: Cathrine Chröis – Anna Lauridsen 6-1, 6-4
 • Herresingle A: Kristian Dahl – Lukas Nielsen 7-6, 3-6, 6-2
 • Herresingle B: Søren Jensen – Tom Andersen 6-2, 6-3
 • Herresingle C: Rene Kristensen – Oscar Larsen 6-0, 6-0
 • Herresingle Veteran: Uffe Larsen – Ulrik Hald 6-1, 6-1
 • Herresingle Superveteran: Jens Jørgen Hygum – Erik Nørgaard 6-2, 7-5
 • U12 Drengesingle: Patrick Saugmann – Stefan Sundgaard 6-0, 6-0
 • U12 Pigesingle: Caroline Chröis – Louise Laustsen 6-3, 6-0
 • U16 Pigesingle: Cathrine Chröis – Karoline Strandby 6-1, 6-0
 • Damedouble: Anna Lauridsen/Anne Lyngberg-Andersen – Karoline Strandby/Cathrine Chröis 6-7, 6-2, 10-4
 • Herredouble A: Kristian Dahl/Lukas E. Nielsen – David Langberg/Klaus Bagger 1-6, 7-6, 10-3
 • Herredouble B: Ulrik Hald/Uffe Larsen – Tom Andersen/Søren Jensen 6-1, 6-1
 • Herredouble Superveteran: J. J. Hygum/Chr. Nissen – Erik Nørgaard/Ole Krabbe 6-3, 6-4
 • Mixeddouble: Dorte Sørensen/David Langberg – Cathrine Chröis/Kristian Dahl 4-6, 6-3, 10-4

Hele 14 rækker blev dermed afviklet, og der var 4 spillere, der hver vandt to titler: Cathrine Chröis, Kristian Dahl, Uffe Larsen og Jens Jørgen Hygum.