Juniortræning

Juniortræning ude (1. maj - 30. september)

Viborg Lawn Tennis forening tilbyder alle børn træning uanset niveau og alder. Juniortræningen tilrettelægges efter niveau og med bolde af forskellig hårdhed, så træningen tilrettes det enkelte barns niveau.

I træningen er der fokus på balance, koordination, leg med bold, en masse teknik og ikke mindst et stærk samvær mellem børnene. I sommerperioden vil der være træning 1 til 2 gange om ugen for alle aldre. I vinterperioden spiller vi i klubben minitennis.

Har I aldrig spillet tennis før kan I blot møde op til "Fællestræning Junior" mandag og/eller torsdag og se om det er noget for jer. Se tidspunkter og trænere her: www.vltf.dk/traeningsoversigt-samt-traenere

OBS: Der er ikke træning i skolernes ferie.

Et samlet overblik over priserne finder du her: www.vltf.dk/priser

Juniortræning inde Minitennis  (1. oktober - 30. april)

Minitennis foregår i håndboldhallen i Liseborg centret mandage kl 16-17.30.
Der bliver spillet med skumbolde, så træning er for alle aldre og niveauer. Det er super sjovt, og trænerne tilrettelægger træningen, så der både er leg, men også en høj grad af spilbaserede øvelser. I minitennis har vi meget fokus på hurtighed, styrke, en masse teknik, og til de som ønsker at spille turnering, er der også taktiktræning.
Det koster 700 kr for hele vinteren.