Juniortræning

Juniortræning ude (1. maj - 30. september)

Viborg Lawn Tennis forening tilbyder alle børn træning uanset niveau og alder. Juniortræningen tilrettelægges efter niveau og med bolde af forskellig hårdhed, så træningen tilrettes det enkelte barns niveau.

I træningen er der fokus på balance, koordination, leg med bold, en masse teknik og ikke mindst et stærk samvær mellem børnene. I sommerperioden vil der være træning 1 til 2 gange om ugen for alle aldre. I vinterperioden spiller vi i klubben minitennis.

Har I aldrig spillet tennis før kan I blot møde op til "Fællestræning Junior" mandag og/eller torsdag og se om det er noget for jer. Se tidspunkter og trænere her: www.vltf.dk/traeningsoversigt-samt-traenere

OBS: Der er ikke træning i skolernes ferie.

Et samlet overblik over priserne finder du her: https://www.vltf.dk/priser---tennis

Juniortræning inde

(1. oktober - 30. april)

I vintersæsonen 2022/23 er der juniortræning også kaldet minitennis mandage kl 16-17.30. Der spilles i de 2 tennishaller. Det er vigtigt at alle har rene indendørs tennissko på

Træningen er for alle aldre og niveauer. Det er super sjovt, og trænerne tilrettelægger træningen, så der både er leg, men også en høj grad af spilbaserede øvelser.
I træningen har vi meget fokus på hurtighed, styrke, en masse teknik, og til de som ønsker at spille turnering, er der også taktiktræning.
Det koster 700 kr for hele vintersæsonen, der er 7 måneder lang. 
Se tidspunkter og trænere her: www.vltf.dk/traeningsoversigt-samt-traenere
OBS: Der er ikke træning i skolernes ferie.
I kan her finde kommende turneringer for alle aldre: